fbpx

Академија за software testing

Форма за апликација

Здраво! Ова е првиот чекор да станеш дел од Brainster заедницата, каде многумина како тебе работејќи заедно во одлична атмосфера, стигнаа до нова, возбудлива и креативна кариера.

Процесот започнува со пополнувањето на овој формулар, што нема да ти одземе повеќе од 2 минути

По добивањето на информациите од формуларот, ние ќе те исконтактираме со предлог термин за средба во нашите простори, на која ќе се запознаеме, ќе ти ја претставиме детално програмата и заеднички ќе одлучиме дали Академијата е вистинското место за тебе.

 За нас:

Brainster e компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза и ефективна стратегија за учење вештини како Data Science, програмирање, Software Testing маркетинг, дизајн и бизнис.